Interacțiunea și divertismentul, secretele unui eveniment de succes

Evenimentele sunt o modalitate extraordinară de a crea experiențe memorabile pentru partenerii de afaceri sau pentru colegii de birou. Succesul unui eveniment rezidă în câteva elemente principale, iar două dintre acestea sunt interacțiunea și divertismentul. Indiferent că organizezi un eveniment la sediul companiei sau preferi un spațiu dedicat de evenimente, programul trebuie să includă momente inedite, adevărate experiențe pentru participanți.

De unde începi pentru a crea un eveniment memorabil? Colegii noștri implicați în organizare de evenimente îți dezvăluie cinci trucuri care te pot ajuta să dezvolți un eveniment inedit. Iată care sunt acestea:

  • Schimbă-ți perspectiva! –  Pășește dincolo de zona ta de confort și nevoile tale și asumă-ți rolul de participant! Concepe întregul plan de eveniment plecând de la modul în care ți-ar plăcea sa fii invitat, până la momentele pe care ți le-ai dori la eveniment, amintirile cu care ai vrea să rămâi la terminarea lui și modul de interacțiune cu ceilalți participanți. Vei fi uimit cât de multe oportunități vei găsi! Fii brutal de cinstit și păstrează mentalitatea că orice este posibil.
  • Începe mic și visează mare! – După ce ți-ai notat mai multe concepte și modalități prin care poți construi interacțiunea cu participanții este posibil să te simți copleșit de dimensiunea evenimentului gândit. Poți gestiona acest aspect prin alegerea a două-trei concepte mai simple, pe care le poți ajusta și îmbunătăți imediat.
  • Cum ajungi să creezi evenimente memorabile? Socializează, fă brainstorming cu prietenii și colegii, mergi la alte evenimente. Pune întrebări și află ce momente din evenimentele trecute au determinat schimbări în comportamentul participanților. Poate fi un speaker motivațional, un moment de divertisment cu un artist consacrat sau o sesiune „do it yourself„. Orice idee este binevenită și poate fi dezvoltată, astfel încât sa se potrivească specificului companiei pe care o reprezinți.
  • Creează sondaje pre-eveniment! Cu ajutorul întrebărilor potrivite, poți obține informații extraordinare. Acestea te vor ajuta să creezi un plan de eveniment bine pus la punct, cu programe, sesiuni și experiențe care vor satisface așteptările oaspeților. Fii deschis și flexibil, chiar și răspunsurile succinte pot contribui la rezultate spectaculoase. Câteva întrebări pe care le poți include sunt: descrie în trei cuvinte ce așteptări ai de la eveniment, ce tip de eveniment te ajută sa dobândești mai ușor informații (sesiuni small-group, prelegeri), ce tip de momente artistice te atrag cel mai mult.
  • Apelează la experți în organizare de evenimente! – Dacă nu te simți confortabil să organizezi singur un eveniment, ai întotdeauna la îndemână experți în evenimente experiențiale. Participanții vor să plece cu impresii pozitive de la evenimente, amintiri care le influențează gândirea, iar organizatorii de evenimente știu să invoce emoții și să surprindă publicul participant.

Echipa enTourage te poate susține să dezvolți evenimente memorabile, precum evenimente culinare de teambuilding, petreceri tematice de Crăciun, evenimente de aniversare a companiei, conferințe și lansări de produse, vizite ghidate pentru partenerii de afaceri, mese rotunde, teambuilding-uri în țară și în străinatate, toate reușind să creeze experiențe unice pentru participanți și să dăinuie în amintirea acestora. Pentru oferte personalizate, ne poți scrie un email pe office@entourage.com.ro!

PS: În cadrul agenției, încurajăm respectarea normelor de igienă/securitate naționale în vigoare, impuse de pandemie, și ne desfășurăm activitatea în conformitate cu acestea.

Leave your comment

Please enter your name.
Please enter comment.