Despre enTourage

Secrete enTourage

Suntem noi diferiți de celelalte companii de PR din România? Cu siguranță fiecare companie are propriile secrete pentru a-și îndeplini obiectivele de business proprii, dar mai ales pe cele ale partenerilor săi. La rândul nostru, avem ingrediente speciale care ne-au făcut să fim aleși de peste 100 de parteneri.

Suntem deschiși la idei noi, creativi, punem pasiune în fiecare proiect, indiferent de dimensiunea acestuia, suntem prezenți non-stop pentru partenerii noștri, astfel încât să fim acolo unde sunt clienții partenerilor noștri. Dar vrem să ne cunoști personal și să descoperi ceea ce ne face speciali, așa că sună un consultant de PR la 0720.898.629!

agentie-PR-enTourage-comunicare-marketing-evenimente
Toamna se întâmplă lucruri frumoase. Unul dintre ele este înființarea enTourage, agenție de marketing/PR.
01
Debutăm anul cu primii 5 parteneri enTourage, pentru care realizăm strategii de comunicare integrate.
02
Organizăm cu succes primele petreceri de Crăciun și câștigam 10 noi parteneri.
03
Realizăm strategii de comunicare integrate, dezvoltăm proiecte creative și alăturăm noi parteneri agenției.
04

Ce spun partenerii noștri?

Farah Safi
Manager Restaurant LaSafi
Silviu Romaniuc - mobshop.ro
Silviu Romaniuc
Managing Partner - Mobshop.ro
enTourage este partenerul nostru de 5 ani de zile și suntem foarte mulțumiți de această colaborare. Pe lângă serviciile contractate, echipa agenției ne oferă suport și în alte activități, aducând plus valoare serviciilor oferite.
Am ales enTourage pentru servicii de comunicare în urma unei recomandări. Lucrăm de 6 ani cu echipa enTourage și suntem foarte mulțumiți. Vom continua colaborarea cu ei și îi vom recomanda pentru servicii de comunicare.