Despre noi

Am creat agenția de marketing enTourage în 2011 și, încă de la inceput, mi-am propus să ne păstrăm pe tot parcursul profesional apropierea față de parteneri, să nu facem compromisuri și să ne adaptăm tuturor situațiilor de mediu extern care intervin. Inovațiilor tehnologice, de exemplu. Astfel, am evoluat ca agenție de marketing holistic, dezvoltând constant noi capabilități și îmbunătățind serviciile clasice de marketing.

Dacă ar fi să alegem câteva cuvinte din noianul de reacții primite de la parteneri, acestea ar fi: adaptabilitate, rapiditate, creativitate. Ni se potrivesc, căci suntem o agenție flexibilă, lipsită de protocoale birocratice în relația cu partenerii, căutăm să identificăm nevoile partenerilor prin înțelegerea personalității lor și a brandurilor pe care le reprezintă și avem o continuă activitate auto-educațională care ne permite să ne dezvoltăm din punct de vedere creativ.

Intuiția și chimia ne ghidează de cele mai multe ori în colaborări, iar asta conduce la o relație de parteneriat, ci nu una de subordonare. Se creează astfel o atmosferă pozitivă, un mediu propice să dezvoltăm proiecte cu rezultate excelente.

Așadar, când te simți pregătit să povestim despre brandul tău și ce putem noi face pentru tine, scrie-ne pe office@entourage.com.ro!

Pe curând!   Dorina

Te întrebi dacă ai nevoie de o agenție de marketing? Am scris un articol pe această temă, pe care te invităm să îl citești pe blogul nostru. Click aici!

strategie social media