Fii în avantaj competitiv cu

Digital marketing

Un serviciu flexibil, convenabil, care permite o bună targetare demografică și are costuri mai avantajoase decât canalele tradiționale de marketing.

Increase Brand Awareness

Servicii de Digital Marketing

Prin social media marketing, asigurăm prezență continuă și relevantă pe platformele sociale potrivite misiunii, viziunii și valorilor brandului. Creăm postări tip imagine, text, video care înglobează elementele specifice brand-ului, precum culorile și „tone of voice„. Dezvoltăm campanii integrate de social media marketing și construim comunități angajate în activitatea afacerilor/brand-urilor.

Prin serviciul de email marketing, menținem și dezvoltăm baze de date cu potențiali clienți interesați de brandul tău. Creăm campanii de email marketing de la zero (concept, text, imagine), monitorizăm rezultatele și ajustăm campaniile pentru eficientizarea rezultatelor. Propunem concepte creative de campanii pentru câștigarea încrederii potențialilor clienți și fidelizarea celor existenți.

Marketing-ul prin conținut este una dintre cele mai eficiente modalități de creștere a numărului de clienți. O campanie de content marketing construiește încredere și credibilitate, două aspecte extrem de importante pentru fiecare brand. La enTourage Communications, realizăm campanii de content marketing în acord cu valorile brandului, dar și cu cele mai noi cerințe SEO. Redactăm articole pe orice temă și pentru orice canal de comunicare (blog, site, social media, presă) și asigurăm distribuția informațiilor pentru captarea atenției consumatorilor. Contactează-ne pentru o strategie de content marketing!

New Marketing Leaders
Marketing Consultant

Marketing Consultant Expert

Scrie-mi pe office@entourage.com.ro pentru o ofertă personalizată!

enTourage Communications este o agenție de marketing din București, înființată în 2011, a cărei expertiză acoperă toate cele patru componente ale marketing-ului holistic: marketing relațional, marketing integrat, marketing intern, marketing de responsabilitate socială.

Ca agenție de marketing, am avut ocazia să colaborăm cu branduri precum Nestle, ADPharma, Henkel, Baiersdorf, Happy Tour, Lotus Chinese Therapy, Vifrana, Himalaya Healthcare, Vavian Pharma, Acvatic Bebe Club, Orange, Lactovit, Sanytol, EstroVita, Phoenix Cernica și multe altele. Pentru multe dintre acestea am realizat și campanii de digital marketing cu rezultate excelente, care au contribuit, alături de celelalte acțiuni din strategia de marketing, la îndeplinirea obiectivelor de business.

Dacă ai nevoie de claritate și perspectivă în comunicarea online a brand-ului tău, ești unde trebuie. Rezervă ședințele de consultanță și află cum îți poți promova mai bine produsele și serviciile pornind de la un plan de digital marketing coerent!