Dezvoltăm

Evenimente

care rămân în memoria organizatorilor și oaspeților. Petreceri tematice, conferințe, brunch-uri, lansări de produse, petreceri aniversare, acoperim întreaga paletă de evenimente pentru companii.

Harness Your Social Proof

Pași pentru un eveniment de succes

Bugetul, echipa de organizare, alegerea locației, meniul și momentele speciale din cadrul evenimentului, pe toate le includem în planul evenimentului, încă de la început.

Suntem alături de partenerii noștri în ziua evenimentului și ne asigurăm că toate acțiunile sunt corect îndeplinite. Asigurăm asistență pe toată durata evenimentului.

La finalul evenimentului, evaluăm fiecare activitate și transmitem un raport partenerului nostru.

New Marketing Leaders
Marketing Consultant

Marketing Consultant Expert

Scrie-mi pe office@entourage.com.ro pentru o ofertă personalizată!

Hai să creăm povestea evenimentului tău!

Evenimentele sunt file din povestea brandului tău. Scrie-ne și vom construi împreună un eveniment personalizat și memorabil!

Organizezi o conferință, un eveniment de lansare a unui produs/serviciu, o petrecere aniversară sau una de Crăciun, un brunch pentru partenerii de afaceri sau un teambuilding pentru colegi? Echipa enTourage te ajută să scrii povestea evenimentului tău: memorabilă, unică, perfectă! Contactează-ne pentru servicii de organizare evenimente companii!

Dorina Ene

Marketing Expert

Marketing Consultant
Dorina Ene
Marketing Consultant Expert

Prin apăsarea butonului vă dați acordul pentru a fi sunat.